Malmö Airport (Sturup)

Beläget strax utanför huvudentrén hittar du våra bussar. 
Vi ser till att din resa börjar eller avslutas med bästa möjliga komfort. 

Om hållplatsen

Välkommen till Malmö Airport, där ditt äventyr börjar eller avslutas på bästa sätt. Vår dedikerade hållplats är mer än bara en anslutning – det är porten till en värld av resor och möjligheter. Belägen vid flygplatsens hjärta, sträcker sig vår hållplats ut för att möta dig med komfort och bekvämlighet.

Vår hållplats vid Malmö Airport är en viktig länk mellan land och luft, en plats där spännande destinationer väntar på att utforskas och minnen skapas. Oavsett om du anländer med flyget och vill smidigt ta dig in till städerna i regionen, eller om du är på väg till flygplatsen för att påbörja din resa, erbjuder vår hållplats en sömlös övergång.

Stig av planet och kliv ombord på våra bekväma och moderna bussar som tar dig vidare till ditt mål. Vår hållplats är designad för att erbjuda praktisk och snabb tillgång, så att du kan dra nytta av varje ögonblick av din resa. Beläget på en plats som är lätt att hitta, kan du enkelt navigera till och från vår hållplats vid Malmö Airport.

Boka resa

Aktuell Tidtabell

Denna tidtabell uppdateras regelbundet för att ständigt erbjuda dig som reser med oss snabbaste vägen med anslutning till både avgående och ankommande flyg. 

Även om vårt fokus ligger på att ta dig till och från Malmö Airport (Sturup) från denna hållplats så går det naturligtvis även bra att resa med oss den andra vägen till Helsingborg. 

Ladda ner vår app till android för snabb och smidig bokning var du än är!