Helsingborg Centralstation

Med endast 1 uppehåll tar vi er direkt till och från Lund och Malmö Airport från Helsingborgs Centralstation och erbjuder därför snabbaste anslutningen mellan Helsingborg, luften samt färjorna över sundet till Danmark.

Om hållplatsen

Vår hållplats vid Helsingborgs Centralstation är mer än bara en anslutning – den är inkörsporten till ditt nästa resmål. Med sin centrala placering och enkel åtkomst är vår hållplats en nyckellänk mellan staden ,flygplatsen och färjorna över till Danmark. Stig ombord på våra moderna och bekväma bussar och vi försäkrar er om en fantastisk start eller avslut på resan. 

Här, i hjärtat av staden, väntar en atmosfär av resande och möjligheter. Oavsett om du anländer till Helsingborg eller påbörjar din resa till Malmö Airport, är vår hållplats utformad för att göra din övergång smidig och bekymmersfri. Med flera avgångar som ansluter dig till din flygning, blir vår hållplats en viktig del av ditt reseäventyr.

Boka resa

Aktuell Tidtabell

Denna tidtabell uppdateras regelbundet för att ständigt erbjuda dig som reser med oss snabbaste vägen med anslutning till både avgående och ankommande flyg. 

Även om vårt fokus ligger på att ta dig till och från Malmö Airport (Sturup) från denna hållplats så går det naturligtvis även bra att resa med oss till enbart Lund med.  

Ladda ner vår app till android för snabb och smidig bokning var du än är!